Ziua tatalui meu!

Peste doua zile este ziua tatalui meu. Acesta implineste cu treizeci de ani mai mult decat mine si inca este un om inteligent si inca suntem “buni prieteni”. Din pataniile tatalui se pot inspira multi si ca sa va inspirati si voi as vrea sa va spun cateva:

  • Parcheaza tatal meu masina in parcarea din fata unei banci si vine un om la el si ii spune: “Ce faci domnule? Aici o lasi?” la care tatal meu ii raspunde:”Nu, nu, stai sa o incui ca o bag in geanta!”.
  • Intr-o zi schimba tatal meu usa la el la birou si vine un om la el si il intreaba:”Ce pui dom’le aici?” la care tatal meu: “O patura !”.

Deci va dati si voi seama cat “creier” sa ai sa pui aceste intrebari si ce inteligent sa fii sa raspunzi asa pe moment. Sau cum spune tatal meu: “Exista numai intrebari tampite nu si raspunsuri tampite”. De aceea as vrea sa-i spun si prin intermediul blogului “La multi ani tati!”, “Happy birthday Dady!”, “Tanti auguri Papa!”.

Share

9 Replies to “Ziua tatalui meu!”

  1. Monica, am cam ratat ziua tatalui tau. Dar… Totusi am ocazia sa iti zic tie : La Multi Ani ! Un an nou fericit cu tot ce iti doresti ! Moni, Sa ii saluti pe parintii tai din partea mea si sa le urezi ca tot ce isi doresc sa se indeplineasca si La multi ani !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *