Volei – un sport preferat de mine

Eu fac de ceva mai putin de un an volei. La volei merg de trei ori pe saptamana si sunt la avansati. Mie imi place voleiul pentru ca este un sport de echipa foarte frumos in care inveti nu numai sa joci volei ci si regulile unui grup unit. Ieri la volei am jucat un meci 6 contra 5 la care echipa mea a pierdut cu 25 la 24. In luna octombrie va fi primul meu meci cu clubul scolar sportiv numarul 1. La volei eu invat preluari, pase de sus si servicii peste fileu. Voleiul ma mai ajuta si la formarea unui corp frumos si armonios. Bineintele ca si doamna antrenor se poarta frumos cu noi si este fosta voleibalista cu ani si ani de experienta iar mie imi place mult de dansa.

Share

8 Replies to “Volei – un sport preferat de mine”

  1. ma bucur asa de mult ca iti place acest sport.Si mie imi place lafel de mult..daca chir mai mult 😛 ma bucur sa aud acestea din partea ta. voleyul…este un sport nu frumos ,ci fosrte frumos, un sport de echipa.Si eu sunt la voley am intrat si la liceu pe profil sport-voley :X .. uite id-ul meu sa putem vorbi pentruca miar face placere sa joc cu tine ..sau sa facem niste pase :)) id meu : solitude_just_you_and_me :* sper sa ma bagi in lista ku drag KAYOMI

  2. si mie imi place voleiul si il practic de 1 an! suces in continuare! uite id-ul meu byancayulyana poate vrei sa ma bagi in lista sa mai discutam despre acest sport!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *