Un coleg..

Vezi daca poti ghici cine este si spune-ti parerea despre el.

Injura foarte des, face meditatii la mate, ne fotografiaza fundul, are prieteni  mai mari decat el care vin prin clasa cand vor ei, este zapacit asa de fel.

Te-ai prins cine este? Daca da si mai stii si alte calitati sau defecte, scrie-le intr-un comentariu si trimite-le. Nu uita sa spui cine este personajul, daca e adevarat ce-am scris si sa-ti spui si tu parerea si presupunand ca-l cunosti si presupunand ca nu.

Share

4 Replies to “Un coleg..”

  1. colegul este Mihnea,are multe calitati, dar si defecte.De exemplu este foarte bun la mate dar poate sa fie enervant prea tupeist,si cate odata poate totdeauna face glume proaste!

  2. Mihnea ! Este foarte bun la matematica si la restul materiilor. Chiar daca pe unele le uraste.Este foarte bun la fotbal.Si se pricepe la glume.. Acum.. Defectele. Foarte enervat cateodata . Si foarte tupeist.

  3. Am primit prin SMS inca o parere despre colegul … Nu scriu a cui este inca 🙂 Ma intristeaza ca nu sunt si alti colegi care sa scrie parerea lor

    Monica ai scris niste lucruri cam urate despre Mihnea (nu te supara) De fapt cand mai ia cate ceva de pe banca sau mai da o palma (si chiar tare nu da tare chiar incet) o face din joaca …, iar toate fetele (in afara de mine) cred ca face intentionat. Asta-i parerea mea la ce ai scris pe blog

  4. Greseste aceasta persoana tu nu ai scris lucruri urate ci adevarate ,nu cred ca Mihnea cand ne da o palma o face din joaca, doar asa sa se dea in petec. Nu am o parere foarte urata despre el ,pana la urma este si el un copil la fel ca noi ceilalti cu defecte si calitati ! Am o banuiala cine ar fi putut fi aceasta fata, nu vreau sa imi fac iluzii.Frumoasa aceasta ghicitoare continua tot asa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *