Tabara

In vacanta de vara am mai fost si in tabara. Toti copiii plus domnii invatatori si doamnele invatatoare ne-am urcat in autocar si cam in patru ore am ajuns la Cabana Himalaya.

Cabana Himalaya- Rasnov

Preocupari

In fiecare zi am avut cate o activitate de facut, sau un obiectiv turistic de vizitat. De exemplu am fost la Parc Aventura in Brasov , un loc unde daca nu ai nimic de facut acasa merita sa te duci. Am mai fost la o piscina in aer liber, tot in Brasov, unde domnul instructor ne-a invatat  niste metode pe care sa le aplicam atunci cand vedem ca cineva se ineaca. Am facut si unele activitati recreeative: calarie, imbracati in adevarati COWBOY; tir cu arcul la tinta; paint ball, dar nu intre noi ci tot la tinta; escalada, urcandu-te pe un panou si apoi coborand pe tiroliana  si mers cu ATV. Dupa instructajul de escalada de la panou am facut si escalada pe stanca.

Cazare

In camera am a avut si toaleta si terasa, am stat in camera cu Ana si Didi cu o fetita si cu bunica ei si cu doamna invatatoare.

Dar nu in ultimul rand am avut discoteca.

Share

7 Replies to “Tabara”

 1. AI DREPTATE DIDI, LA CELE DOUA ACTIVITATI MAI SPECIALE NE-AM DISTRAT DE MINUNE CU TOTII, SPER CA SI 4B SI 2B SAU BUCURAT DE ACTIVITATILE PETRECUTE IN TABARA .Da CA VOM MAI MERGE LA CABANA HIMALAYA SI EU VOI FI UNA DINTRE FETELE CARE SE VOR DUCE!

 2. Referitor la tabara mi se pare super .. bravo … eu din taberele in care am fost nu-mi amintesc nimnic.
  Ce rau imi pare.
  Asta e.
  Dube Lauretta

 3. Ma bucur ca ai petrecut bine in tabara,inca nu am vazut poze dar imi imaginez ca sint frumoase.
  Spunei lu mami ca iam trimis e-mail cu noua adresa a lui Raoul.
  Sper sa ai un timp bun pentru restul vacantei si sa speram ca o sa ne vedem in curind.

  See you later aligator.

  Tusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *