Radu

Radu este un coleg de-al meu. Vreau sa fiu obiectiva si sa va spun cate ceva despre el ca sa aveti detalii. Radu este un copil care face multe sporturi, dezvoltat, musculos si inteligent. Noi nu am putut fi prieteni pentru ca el ma bate… Nu spun ca eu sunt nevinovata… Dar sa raspunda cu bataie la glumele noastre …

O intamplare a fost: eu impreuna cu trei fete ne uitam pe o gaura a gardului, in curte la scoala, sa vedem ce fac niste muncitori. Radu cu inca un baiat au venit la noi si au inceput sa dea in noi sa ne determine sa ne dam la o parte se se uite si ei pe acea gaura. Noi gresind nu ne-am dat si au dat si mai tare. Intr-un final am reusit sa-i gonim. Ei s-au dus in clasa, mi-au rasturnat ghiozdanul si mi-au dat banca intr-o parte si scaunul intr-o parte, cand am venit eu in clasa l-am intrebat de ce a facut ce a facut, el m-a luat la bataie. Abia am reusit sa scap de el. Concluzie, violenta.

Alta intamplare: eu nu l-am mai bagat in seama si a venit la mine din senin si mi-a zis “Da volumul mai incet !”, dandu-mi o palma peste umar, in timp ce eu vorbeam cu un coleg. Si eu il jignesc atunci cand nu ma lasa in pace, dar el raspunde cu bataie.

Cei care au vazut scena sau vor sa-mi adreseze intrebari sa-mi scrie un comentariu la care voi raspunde.

Share

22 Replies to “Radu”

 1. E adevarat.Completare: Radu se crede cel mai tare.Ne bate fiindca nimeni din cls. nu a indraznit sa-i spuna sa inceteze fiindca le era frica.O singura persoana l-a pus la punct “Neinfricata doamna invatatoare”

 2. Am vorbit cu tatal lui Radu la telefon si am ramas surprins de ce mi-a spus. Din ce povesteste Radu acasa, parintii lui inteleg ca este un copil care este agresat si jignit permanent de colegele si colegii lui. Din aceste motive el nu face altceva decat sa se apere si sa raspunda cu aceeasi moneda agresiunilor verbale si fizice. In acest moment incerc sa inteleg care este adevarul despre aceste conflicte. In plus as vrea sa rog si alti colegi din clasa Monicai sa-si spuna punctul de vedere, scriind un comentariu la acest articol.
  Va multumesc.

 3. Cred ca se cheltuie prea multa energie cu acest copil, care in fond nu are nici o vina ca a fost crescut si educat asa. “Saracu’ copil” Parinti treziti-va pana nu este prea tarziu!!!!!!! Domnule tatic foarte ocupat fa-ti timp pentru copilul tau.

 4. Nu merita sa te enervezi!!E un … mare .Nu merita!!!!!!Esti tare,iar el este mic(la gandire).
  Ne vedem si tragei una din partea lui moa.

 5. tot ce a spus moni este adevarat si sunt de partea ei. domnule cristian, monica nu minte ceea ce va spune.. oricand si oriunde eu sunt de acord cu momo.:)

 6. moni radu este un baietoi ,care tot incearca sa aibe cat mai multe concluzi ca sa poate sa bata un copil nevinovat,si cum imi aduc eu minte si tu esti pe lista acelor copii , dar pe tine te intrece mai mult dct pe ceilalti colegi!Iar daca te mai bate pur si simplu ii spui doamnei fara sai faci (nimic)dct cu vorba! te incurajez !!!

  Cu drag ana!

 7. da am citit si nu sunt de acord sa dea in tine fara nici un motiv si nu are voie sa dea intr-o fata tu nu ai avut nici o vina,radu asa este el ca in tot de a una.

 8. Draga Monica,
  am aflat de incidentul cu Radu si imi pare foarte rau ca ai avut o astfel de experienta. Din pacate astfel de situatii pot aparea pentru ca din nefericire pe lume exista astfel de copii care nu au avut sansa unei educatii sanatoase, care nu traiesc intr-un mediu sanatos acasa, care sint abuzati de parinti. Rezultatul: sint frustrati si pot deveni agresivi. Din fericire pentru tine tu nu te numeri printre ei si nu trebuie sa le raspunzi in acelasi mod. Sfatul meu pentru tine (daca vrei sa tii cont de el) este SA II EVITI IN MOD POLITICOS CIT POTI DE MULT.
  Te pup.
  Catalina

 9. Tot ce ai spus e foarte adevarat , dar este ceva care ar trebuia sa incercam :sa-i spunem adevarul.Cineva trebuie sa-si i-a inima in dinti si sa-i spuna.E ridicol 1.sa continue;2. sa ne fie frica de el(e doar un copil far minte(nu gandeste cand e nevoie)).Orcine poate sa incerce!!
  -NOROC-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *