Paste la Brasov

Moni a observat ca vin norii si s-a gandit sa protejeze Piata Sfatului.

Piata_Sfatului

OOO, tati, iti multumesc mult. Sa nu uitam. Am cateva adaugiri:

Cand am ajuns la Brasov, adica sambata pe 19.04.2009 am facut si alte lucruri. S-au bucurat bunicii mei ca am sosit in sfarsit, m-au pupat. Dar am deschis televizorul si am vazut ca este un meci de handbal. Jucau romancele, adica Rulmentul Brasov si o echipa din Spania. Meciul se juca la sala sporturilor din Brasov. O idee geniala mi-a strafulgerat capul: Hai sa mergem sa vedem meciul. Am ajuns la sala destul de repede. Acolo, galeria romana incuraja din rasputeri. In prima repriza le-am cundus cu 14-10. La pauza dintre reprize tata mi-a cumparet o trompeta rosie cu care sa incurajez si eu. Uraaa!! He, he. Din pacate am pierdut cu 27-28. A doua zi ne-am trezit de dimineata, la 10:30 :). Am plecat la Fagaras, la rudele mamei tatalui meu. Mai exact la Gura Vaii, o localitate pe acolo prin munti, pe langa cel mai inalt varf din Romania, Varful Moldoveanu, din Carpatii Meridionali, cu 2544m. Unchiul tatalui meu ne-a dat paste de la Manastirea Sambata de Sus o manastire mare si frumoasa. Dupa ce ne-am intors inapoi in Brasov am urcat cu telefericul pe Tampa, la Belvedere, de unde se vede tot Brasovul. M-am gandit ca va veni ploaia, asa ca am luat masuri. In ultima zi, am mers tot in Piata Sfatului, unde am dat orez porumbeilor. Apoi ne-am intors inapoi in casa bunicilor, unde am inceput un joc al mintii, sahul. Am asteptat sa se faca noapte, ca sa nu prindem trafic si am urmat drumul inapoi catre casa. See you later dragi cititori…

Share

12 Replies to “Paste la Brasov”

 1. interesanta compunere.. si .. imi place mult de tot poza!! 🙂 si.. privelistea!! cred ca ai vazut casa bunicilor de acolo! vad ca ti-ai petrecut Pastele.. cu bucurie:)

 2. Nu ai pentru ce! Trebuie sa-ti multumesti tie! Tu ai facut aceste compuneri. Eu doar mi-am facut datoria de cititor! Ador compunerile tare! Tine-o tot asa :*!

 3. nu e deloc rasfatata. este un copil cum unii nu sunt. are simtul umorului, este inteligenta si multe alte calitati

 4. Mister “HA HA” daca tot ai curajul sa scrii asemenea lucruri, de ce nu ai si curajul sa te si prezinti. Deci din asta eu deduc ca rasfatatul care nu prea are rezultate esti chiar tu. Sau poate manifestarea asta a ta nu e decat putina invidie pe Moni Boni.
  Astept raspund de la tine “HA HA” daca ai curajul.
  Laura
  Cred ca ai urmarit cate persoane “te-au criticat” si au laudat-o pe Moni Boni.

 5. Cineva scrie ca Moni este rasfatata si imediat se nasc polemici. Da, este un copil rasfatat, de mine in primul rand.
  Cu rezultate nationale sau internationale nu va fi mai mult sau mai putin rasfatata. Este rasfatata neconditionat pentru ca o merita. Nu ma apuc acum sa va spun de ce merita, pentru ca sigur v-ar veni in minte proverbul “fiecare cioara isi lauda puiul”, dar nu pot sa ma abtin sa nu va spun ca este….. un copil BUN!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *