Multumiri catre Doamna de Romana (Luci Pintilie)

Draga doamna de Romana,

Dumneavoastra ati fost preferata mea de la inceputul anului. Imi dadeati note mici sau mari, tot draguta ramaneati. De-a lungul unui an intreg, cu ajutorul explicatiilor date am ajuns departe. Mi-ati fost alaturi, si la scoala si la premiere, unde am avut o minora cadere de calciu. Tot timpul acestei clase m-ati sprijinit, iar eu nu am cazut. Mereu la moda, indulgenta si placuta de toata lumea, doresc sa va adresez sincere multumri pentru toate lucrurile facute pentru mine si in primul rand pentru faptul ca ati suportat inca o clasa de “bobocei” a-i ciclului gimnazial.

Share

6 Replies to “Multumiri catre Doamna de Romana (Luci Pintilie)”

  1. Iti multumesc frumos pentru mesaj, esti o dulce si ma bucur ca mi-a fost ingaduit sa te cunosc si sa va cunosc pe voi, boboceii de la a V-a. Simpatia e reciproca, la fel si gandurile frumoase pe care mi le-ai adresat. Sper sa fiu mereu acolo, sa te sustin unde ai nevoie. Imi pare rau ca nu am putut fi eu cea care v-a inmanat diplomele de la olimpiada, dar era prea multa lume si nu puteam ajunge in timp util in fata, la voi… Oricum am fost cu gandul si cu sufletul langa voi, chiar daca v-a inmanat altcineva diplomele… Si am fost tare mandra de voi, Monicutza!

  2. Moni, sper ca ti-a placut clasa a V-a 🙂

    Ma bucur ca te intelegi bine cu profesoara de romana. Eu in gimnaziu am avut o profesoara aproape spana. Nu-mi placea deloc de ea, asa ca nici materia nu prea am bagat-o in cap.

    Acum, ca ai terminat cu scoala, sper ca vei scrie mai des pe blog 🙂

  3. Moni, sunt total de acord cu tine in privinta doamnei de romana. Este o dulce si trebuie sa ii multumesc pentru ca este o profesoara atat de ingaduitore. Se vede ca aceasta compunere este din suflet 🙂 Felicitari . Moni, in caz ca nu ne vedem curand.. Ne vedem in tabara 🙂 . Bafta in continuare cu blogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *