Doamna Florentina Dragomir 3

Doamna Florentina Dragomir este invatatoarea mea. Din clasa I ma invata numai lucruri adevarate si folositoare si pentru clasele mari. Ea este tunsa scurt cu parul culoarea frunzelor de toamna. Este mereu frumoasa, vesela si pare o adolescenta. Toti colegii mei si eu o iubim si o respectam. Are treizeci si ceva de ani de cand lucreaza in invatamantul roman. Cand se enerveaza e de rau cu noi, uneori ne cearta si se supara pe noi. Chiar astazi am adus o masina la scoala si mi-a atras atentia sa nu o mai aduc. Face eforturi sa ne suporte de trei ani incoace pentru ca spune ca suntem ingamfati, dar destepti si inteligenti. Imi place de doamna mea invatatoare si o sa-mi placa mereu.

Share

22 Replies to “Doamna Florentina Dragomir 3”

  1. este adevarat tot ce ai spus despre doamna… eu cred ca doamna Florentina Dragomir este cea mai buna doamna din scoala!

  2. da doamna este cea mai buna invatatoare pentru noi este a doua mama unde ai scris despre radu a apropo voi fi de partea ta mereu,este supeeeeeeeeeerrrrrrrr bbbblllloooogggguuuulll tttttttttaaaaaaauuuuuuuuu eeeeeeeesssssssttttttiiiii tttttttaaaaaaarrrrrreeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *