Ro blog fest

Se apropie cu pasi repezi roblogfest. El este un concurs intre bloggeri, cu anumite categorii. Printre acestea se afla si o categorie numita “sub 18 ani”. Eu am de gand sa particip.  Pentru a castiga, imi trebuie niste voturi. Am aflat ca persoana care a castigat anul trecut, a castigat cu 129 voturi. Asa ca umilii si fidelii mei cititori, as dori sa reevaluati inca odata articolele frumoase pe care le-ati citit pe la mine pe blog; in asa fel incat daca veti considera ca merit sa castig in acest an, sa ma votati.

Cum sa faci sa ma votezi?

Peste cateva zile va aparea pe la acest articol si o icoana unde va scrie “VOTEAZA”. Daca dati click imi faceti un bine, si am sa va fac si eu multe “bine-uri” de acum incolo. Cum ar fi, confort sporit pentru ochi si pentru minte si o destindere de la toate activitatile obositoare si plictisitoare si de asemenea o scuza plauzibila sa scapati pentru cateva momente de lectii (“mama, ma lasi sa intru pe site la Monica sa vad daca a mai scris ceva nou?”   “da, te las!”).

Deci nu ezita, voteza-ma draga cititor! Emoticon

Share

4 Replies to “Ro blog fest”

  1. Salutare Monica.

    Mi-a zis tatal tau ca vrei sa te inscrii la RoBlogFest si ca iti doresti sa castigi, asa ca iti urez bafta multa ! Chiar daca vreau sa castig si anul acesta, te voi vota si eu 🙂
    Ne vedem la petrecere.

    Bafta Monica !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *