Lista pentru Mos Craciun-2009

Draga mosule,

Sper sa vezi acest articol scris cu truda de mine. In acest post nu vei gasi doar rugaminti ci si aprecieri la adresa ta.Cum ar fi ca in fiecare an, negresit(cum spune si cantecul), la mine ai venit sau ca mereu am primit caouri frumoase de la tine. Acum sa vedem si cateva mici dorinte pe care as vrea ca tu, daca poti, sa mi le indeplinesti.

 • un costum de schi
 • un rucsac
 • cartea “Pisicile aristocrate”
 • si niste botosi(=adidasi gen gheata cu limba mare)
Share

8 Replies to “Lista pentru Mos Craciun-2009”

 1. Multumesc ana, daca vrei poti sa-mi trimiti pe mess(chiar daca sunt offline) o compunere in care sa scrii si tu o lista cu dorintele tale, iar eu o voi publica la mine pe site.

 2. Eu stiu sigur ca-ti va aduce Mosul tot ce i-ai cerut in lista de mai sus, fiindca tu ai fost o fata cuminte, ai practicat sporturi, ai invatat bine, ai scris frumos pe blog, ai facut fapte bune si as putea sa continui.

  Sarbatori fericite familiei, si daca te rog, ii poti spune tatalui tau sa ma sune sau sa-mi dea un semn cand are timp ?

  O seara faina!

 3. Mos craciun mi-a adus total alte lucruri decat cele pe care le doream eu dar imi plac mai mult. Acestea sunt: roata olarului, chiloti cu hannah montana, niste parfumele mici de colectie si o trusa de impletit parul cu hannah. Tie ce ti-a adus?

 4. Mie mi-a adus: haine,bani, un parfum,placerea de a-mi petrece timpul alaturi de prieteni si familie si un ursulet de plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *