Fabrica de vise

In tara magica, numita chiar Magic exista o fabrica de vise. Se spune ca tot ce viseaza oamenii provine de la aceasta fabrica. Acolo se fac de obicei 1000 de vise pe zi. Daca nu faci un vis astazi maine s-ar putea sa ai o zi speciala si sa trebuiasca sa faci de exemplu 4000 de vise.

Un vis se face prin trei pasi. Primul pas este: trebuie sa stai o secunda ca sa-ti vina ideea. In al doilea pas trebuie sa creezi etapele visului la calculator.  Al treilea si cel mai simplu pas este sa gasesti un sfarsit brusc, adica in care te trezesti. Dar la aceasta fabrica se fac numai vise magice pe care vin si la cumpara ingerii pazitori ai oamenilor. Mai exista si cazuri in care vor si ingerii rai ai oamenilor sa cumpere vise , dar rele si nu gasesc la nici o fabrica. Ei sunt prea lanesi pentru a-si face propria fabrica.

Muncitorul meu preferat de la aceast fabrica este Anki. El face vise frumoase, chiar uneori magnifice. Dar e fireste sa gresesti. Cum i s-a intamplat lui. Intr-o zi cica avea  de facut 1000 de vise. el a facut doar 999. In acea zi mi-am trimis ingerul sa-i dea un plic cu o scrisoare in el, pe care scria cu majuscule, NU LASA PE MAINE CE POTI FACE AZI.

Share

6 Replies to “Fabrica de vise”

  1. creeatia ta este cu multa imaginatie !
    proverbl se leaga de compunere totul este pus bine la cap , bravo iti urez noroc mai departe .=D>:D:-bd

  2. Super tare asta cu fabrica de vise, momo. Ce ma fac ca nu visez sau mai bine zis nu-mi amintesc ce visez. Crezi ca nu am fost cuminte sau dorm prea adanc si daia nu-mi amintesc. Poate ai tu o explicatie pentru problema mea. Vorbeste si tu cu Anki poate gaseste el o solutie si pentru mine. Please help me!
    Dube momonetta.
    Lauretta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *