Care Monica?

E o intrebare foarte familiara deoarece, mereu intr-o discutie trebuie precizat si numele de familie al persoanei despre care se vorbeste. De exemplu, un nume comun este Michael sau la noi Mihai. Intr-o conversatie sa presupunem ca o persoana zice: ” Ati vazut ce bine i-a stat aseara cu costumul acela lui Michael?” si alta zice: “Care Michael?” pai Michael Smith (un oarecare) sau Michael Jackson (regele muzicii). Deci, asa se intampla si cu mine. “Monica!? Care Monica!?”. Asadar aceasta sunt eu Monica Mihai, un nume mare intr-o zi. Nu sunt Monica Columbeanu sau Monica Tatoiu. Cautati de curiozitate “Monica” pe internet.

Dupa cum spune si numele blogului meu (monicamihai) voi fi un nume mare intr-o zi, sper si va urez si voua, tuturor cititorilor blogului meu, sa ajungeti mari intr-o zi in domeniul pe care vi-l alegeti chiar voi. Un an nou fericit, tuturor!

Share

3 Replies to “Care Monica?”

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *