Apropo de teste

Trebuie să vă spun că am apreciat foarte mult ideea pe care a avut-o Monica să publice câte un mic test la fiecare câteva zile.
Studiu Studiez acum un sistem prin care fiecare dintre cei care răspund să vadă doar că a fost inregistrat comentariul şi aceste comentarii să devină vizibile dupa o anumita perioadă. In acest fel nimeni nu poate fi influenţat de alt răspuns decât dacă vorbeşte personal cu autorul.

Share

3 Replies to “Apropo de teste”

  1. Multiiiii aniii traiasca!!!!!,Multiiiii aniiii traiascaaaaa!!!!!!,Laaaaaaaaaaaaaaa multiiiiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!,Multiiiii aniiiii traiasca!!!!! multiiii aniiiii traiasca!!!!!, Laaaaaaaaaaa multiiiiiiiii aniiii!!!!!,Cine sa traiasca!!!!!!!!!!!, Cine sa traiasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, La multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiii!!!!!!MONICA sa traiascaaaaaaaaaaa, MONICA sa traiasac!!!!! Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!<:-P, <:-p, <:-P. MULTA SANATATE MONI SI MULT NOROC IN VIATA ITI DORESC.SA TE AJUTE DUMNEZEU SA ITI INDEPLINESTI TOATE DORINTELE.O ZI FRUMOASA CA TINE ITI DORESC!! Petrecere Frumoasa!!!!!!PS. Buna ideea lui Tati

  2. Monica fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,sanatate,impliniri si multa iubire! La multi ani!

    Cu drag ana

  3. La multi ani, colega! Iti doresc un an plin de cadouri, de tot ce-ti doresti, de impliniri si nu in ultimul rand sa-i asculti pe parinti :-p
    te pup,
    Dydy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *