Alegerea dificila

Eu una nu am inca o dorinta bine definita. In mare insa stiu ce vreau. As vrea sa am o meserie care sa o practic cu placere, fara a ma stresa. Mi-ar placea sa ma indrept catre ceva care sa implice desenul cum ar fi arhitectura. Cred ca daca as deveni arhitect, as imbina utilul cu placutul, adica as castiga bani fara a face prea mult efort. Pentru a ajunge un arhitect de succes am sa urmez pasii urmatori:

 • O sa continui sa am rezultate bune la matematica pentru ca arhitectura are nevoie de calcule geometrice precise
 • O sa incerc sa cunosc cat mai multi artitecti ca sa aflu cum e cel mai bine sa ma pregatesc
 • O sa incerc sa ajung la o universitate de arte frumoase in Italia pentru ca cei mai renumiti arhitecti de care am auzit sunt italieni (Renzo Piano, Vittorio Gregotti, Alessandro Mendini)
 • O sa imi expun ideile in Romania

Nu vreau sa raman intr-o alta tara deoarece vreau sa impart viitorul meu “talent” cu romanii si sa imbunatatesc tara mea natala.

Share

7 Replies to “Alegerea dificila”

 1. Foarte frumos ti se potriveste, bravo site-ul tau a devenit foarte popular, excelent toate complimentele bafta in continuare

 2. Deosebita compunerea, continutul bun, mai putin chestia aia cu usor … nu prea cred ca o sa fie usor sa faci meseria asta, dar cu siguranta o sa-ti dea multe satisfactii. Sunt absolut surprinsa de final si-ti spun surprinsa pentru ca de obicei o asemenea decizie o ia o persoana matura si cand spun matura ma refer la cineva care depaseste 30 ani. Deci asta chiar este un compliment, felcitari …. Momo esti un copil deosebit, mult prea destept pentru varsta ta.
  Nu pot decat sa apreciez inteligenta ta. Sunt f. mandra de tine si ma bucur ca te cunosc.

  Sa-ti alegi o meserie
  E cea mai grea datorie,
  Nu-i usor cu siguranta,
  E prea greu
  Si chiar nu stii.
  La o varsta te gandesti
  Pe ce drum ai vrea sa mergi
  Si in alta te trezesti
  Ca pe altul ai pornit.
  De aceea ti-o confirm
  Sa-ti stii calea e dificil.

  Dube,
  Lauretta

 3. Ceea ce vrei tu necesita multa rabdare, creativitate si inteligenta.
  Creativitate si inteligenta ai, dar nu stiu cum stai cu rabdarea.

  Oricum, te felicit pentru alegerea facuta la o varsta asa de frageda. Cei mai multi copii raspund la intrebarea : “Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare” foarte sec : doctor sau avocat, sau politist, etc.

  Iti urez mult noroc si spor la lucru !

  O zi buna !

 4. Moni iti urez sa devi un arhitect de succes si candva sa pot citi despre tine in ziare si reviste (in sensul bun ma refer :d :))) . E bine ca ai ales o asemenea meserie. Chiar ti se potriveste. Bafta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *